Wednesday, May 26, 2010

Çeşitli Şiddet Fantezileri

1) Edebiyat sıkıcıdır diyenlere Dostoyevski'nin iki ciltlik Karamazov Kardeşler romanını tek hamlede yedirmek (ekmeksiz!).

2) Anlamadığı her fikir, düşünce, insandan korkan, korktuğu her şeye de karşı çıkan insanlara uçan tekme atmak, konduktan sonra gene uçup gene atmak.

3) Kendi kompleksleri ile yüzleşmekten korktuğu için karşısındakinin değerini azaltarak eşitlik sağlamaya çalışanların kulak uçlarına elektrik vermek, yeteri kadar verdikten sonra onları pil olarak kullanmak.

4) Egosu okşanmadıkça, söyledikleri onaylanmadıkca, kendisiyle hemfikir olunmadıkça gerilen, gerildikce de karşısındakini gerenlere kirli çorap koklatmak. İflah olmazlarsa askeri tuvalet temizletmek.

5) Önemli biri olduğuna kendini ikna ettiği için karşısındakinin de ikna olmuş olması gerektiğini düşünen, aksiyle karşılaştıkca sinir krizlerine giren insanların meme uçlarını mandalla sıkıştırmak.

6) Bir futbol takımını desteklemek ile bir siyasi partiyi desteklemek arasındaki farkı bilmeden düşünürlük taslayanların kafasında ayna kırmak.

7) Şiir yazmayı çok şey söyler gibi görünürken hiç bir şey söylemek sananları zorla İzzet Altınmeşe konserine götürmek, sonra geri götürür gibi yapıp ardından gene konsere götürmek.

8) Hayat karşısındaki abuklamalarına "tutunamayanlar" kılıfı giydirerek anlamsızlığını örtmeye çalışanları bellerine bağlı bir iple bir madenin 2000 metre derinlerine sarkıtmak ve oradaki hayatı anlayana kadar dışarı çıkmalarına izin vermemek.

and many more...

No comments:

Post a Comment